Ontdek de functies van Tilli Kassa!

Handhelds / Handterminal

Een handheld is stuk gereedschap zijn in de hand van de medewerker. Daarom hebben we de kassa simpel en ‘clean’ gehouden zodat iedereen er snel mee aan de slag kan. Werkt op alle Apple / Android / Windows toestellen. Wilt u echt voordelig? Koop dan een tweedehands toestel! Geen probleem voor Tilli Kassa.

Functies:

Bestelling

Afrekenen

Tafels

Overig

Reserveringssysteem

Hoofdterminal

De hoofdterminal is een kopie van de handterminal, alleen heeft de hoofdterminal meer sneltoetsen waardoor er optimaal van een groter scherm gebruik gemaakt kan worden. Ook hier hebben we de kassa simpel en ‘clean’ gehouden zodat iedereen er snel mee aan de slag kan. Werkt op alle Apple / Android / Windows toestellen. Wilt u echt voordelig? Kies dan voor een tweedehands toestel! Geen probleem voor Tilli Kassa.

Functies:

Tabbladen

Bestelling

Afrekenen

Tafels

Overig

Innovatief tafeloverzicht en tafel plattegrond

U zoekt een kassasysteem dat er voor zorgt dat u nóg efficiënter gebruikt maakt van uw personeel en andere resources. Daarom hebben we ook een tafelplattegrond in onze kassa verwerkt.

Uw personeel werkt efficiënter wanneer er een visueel tafelplattegrond getoond wordt.

Kies zelf wat voor u het beste werkt. Een tabel met tafels, Óf een duidelijk tafelplattegrond met fysieke tafels. De vorm van de tafels is in te stellen in het online beheer.

Door de tafelnummers op volgorde in een tabel te zetten ziet u in één overzicht minimaal 40 tafels! U kunt er ook voor kiezen om alleen de geopende tafels te tonen. Op deze manier heeft u het best overzicht over uw zaak.

Kleurcodes:
De kleurcodes geven duidelijk aan wat de status is van de tafel.

  • Grijs tafel is leeg
  • Groen tussen 0 en 5 minuten
  • Oranje tussen 5 en 10 minuten
  • Rood meer dan 10 minuten

Toepassingen

Heeft u bedenkingen of Tilli Kassa past in uw onderneming? Schroom dan niet en neem contact op met Tilli Kassa en vraag een gratis demo aan op locatie!

Tilli Kassa kan heel breed ingezet worden, denk hierbij aan:

Restaurants

Pannenkoekenhuis

Pizzaria / grillroom

Tapas

Snackbar

Overig

QR scannen

Wilt u uw klanten een extra mogelijkheid bieden om te bestellen?

QR bestellen is vooral een pluspunt hebt wanneer u bijvoorbeeld een vol terras hebt. U kunt niet van iedereen tegelijkertijd een bestelling opnemen. Voor klanten die het leuk vinden of haast hebben kunnen even snel een kop koffie of biertje bestellen door met hun smartphone een QR code te scannen die van te voren op hun tafel gelegd / geplakt is te scannen. Na het scannen worden ze meteen naar de bestelpagina geleid waar de klant zijn producten kan bestellen en gelijk betalen. Nu hoeft de klant alleen nog maar te wachten op de bestelling.

De QR codes kunnen gegenereerd of besteld worden via de online beheerpagina van de kassa. De QR codes kunnen op bijna alles gedrukt worden. Bierviltjes, menukaarten, sticker, menukaart houder, enz.

Alles in de Cloud

Om stabiliteit en snelheid te garanderen maakt Tilli Kassa gebruik van een cloud server. Alle data wordt veilig opgeslagen op het meest veilig en betrouwbare netwerk van TransIp. Raak nooit meer data kwijt, alles is veilig opgeslagen.

Mocht het internet wegvallen door wat voor reden dan ook, dan kunt u door blijven werken op het 4G netwerk van bijvoorbeeld uw telefoon of 4G router.

Heb je een vraag? Of wil je een demo?

Wilt u graag meer informatie, een offerte aanvragen of een demonstatie van ons kassasysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zoeken samen met u naar de beste en voordeligste oplossing voor uw horecagelegenheid. Ook voor evenementen en strandtenten is een horeca bestelsysteem van Tilli Kassa een uitermate geschikte en veilige oplossing!

  • Alles handig in de cloud
  • 24/7 telefonisch of WhatsApp support.
  • Werkt op elk apparaat
  • QR menukaart
  • En meer...!

Neem contact op