Bestelsysteem horeca

BESTELSYSTEEM HORECA | BETAALBARE & MOBIELE TILLI KASSA
Bestelsysteem horeca
Maak gebruik van een intuïtief en innovatief bestelsysteem horeca van Tilli kassa! Voor elke horecaonderneming bieden wij een perfect passend kassasysteem die vanaf alle Apple en Android apparaten bediend kan worden. Ons horeca bestelsysteem is optimaal afgestemd op al uw wensen als ondernemer, en is zeer eenvoudig in gebruik, zodat iedereen het systeem kan bedienen. Het Tilli kassa bestelsysteem horeca is ontwikkeld voor én door Nederlandse ondernemers, waardoor het systeem perfect is afgestemd op de behoeften vanuit de horeca. Het horeca bestelsysteem werkt op basis van een lokale mini server, die verbonden is met de apparaten en de Cloud. Zorg voor meer omzet en klanttevredenheid met één van onze bestelsysteem horeca pakketten! Zo kunt u kiezen voor ons basispakket, compleet pakket of maximaal support pakket. Tevens kunt u op elk gewenst moment het pakket uitbreiden, zodat het bestelsysteem horeca met uw onderneming meegroeit!

Bestelsysteem horeca iPad.

Geen gedoe meer met complexe en ingewikkelde kassasoftwares, maar een gebruiksvriendelijk horeca bestelsysteem, dat is de kracht van Tilli kassa! Als handterminal voor het bediend personeel gebruikt u een iPad of iPhone, waarmee deze heel gemakkelijk en snel in een handomdraai bestellingen op kunnen nemen. Hierdoor houden ze tijd over om meer aandacht aan te klant te geven. Naast de bediening via tablets en smartphones, biedt ons systeem u inzicht op de werkvloer. Zo kunt u met één druk op de knop zien in het tafelnummeroverzicht welke tafel al een tijdje niet geholpen is en welke tafels er nog vrij zijn. Ook kunnen klanten die snel een kopje koffie komen drinken bij u op het terras deze zelf heel gemakkelijk en snel zelf bestellen en betalen door middel van het scannen van de QR code. Voor het gebruik van ons horeca bestelsysteem is geen training vereist, en wanneer u zelf handig bent met het aansluiten van een netwerk, kunt u het zelf in no-time installeren!

Wilt u graag meer informatie, een offerte aanvragen of een demonstatie over ons bestelsysteem horeca iPad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zoeken samen met u naar de beste en voordeligste oplossing voor uw horecagelegenheid. Ook voor evenementen en strandtenten is een bestelsysteem horeca van Tilli kassa een uitermate geschikte en veilige oplossing!