Kantoor

Tilli Kassa
Irenestraat 13
3862 CR  Nijkerk
info@tillikassa.com
085 047 01 97
Stuur WhatsApp bericht

KVK: 08163987
BTW: NL103665031B01

Contactformulier

Waarom Tilli Kassa?

Cloud

Alles in de cloud! De regel is: ``Als je maar WIFI hebt!``. Handhelds / Tablets / Printers verbinden allemaal met een WIFI netwerk. Plug And Play! Even geen internet? Verbind alles dan tijdelijk met de hotspot van uw telefoon!

Tafel plattegrond

Jazeker! Wij hebben ook de perfecte plattegrond weergave. Nieuw personeel kan zo snel de layout leren. Druk op een tafel en maak een bestelling. Tafels kunnen ook makkelijk verplaatst worden.

Handhelds

Een handheld moet een stuk gereedschap zijn in de hand van de medewerker. Daarom hebben we de kassa simpel en ‘clean’ gehouden zodat iedereen er snel mee aan de slag kan. Werkt op alle mobiele telefoon.

QR scannen

Helemaal Corona proof! Scan de QR code en maak een bestelling. De bon komt binnen op de juiste plekken uit de printers. Betalingen gaan via iDeal en is met 3 tellen ingesteld. Ook afhaal en bezorging is nu mogelijk!!

Toepassingen

Tilli Kassa kent veel toepassings- mogelijkheden. Klik op Meer info om hier een aantal voorbeelden van de zien.

Hoofdterminal

Wat normaal een grote logge PC met touchscreen op uw toonbank is, is nu een elegante tablet. Elk modern scherm volstaat. Voorkeur gaat uit naar de iPad, maar Android tablets of Windows PC met touchscreen gaat ook super!

Reserveren

Corona proof reserveren met automatische tafel indeling? Geen probleem. Krijg je zaak zo vol mogelijk met ons reserveringssysteem. Er is rekening gehouden met Binnen / Terras tafels. Je kunt zelfs reserveringskosten vragen tijdens het reserveren.

Urenregistratie

Vaak wil je helemaal niet complexe systemen. Je wilt gewoon de uren van je personeel bijhouden en welke handelingen ze verrichten. Het is nu puur een kwestie van INKLOKKEN en UITKLOKKEN. Easy.

Beheer

Vanaf elke computer of smartphone met internet kunt u de online beheerpagina benaderen waar u ook bent. Bekijk hier de statistieken, beheer artikelen / categorieën / gebruikers / printers / tafels / wijkenenz.