Ontdek de hardware van Tilli Kassa!

De regel is: "als je maar WiFi hebt"...

Tegenwoordig gaat alles in de cloud! Daarom de regel: “Als je maar WIFI hebt!”. Al onze printers / kassalades / handhelds / tablets moeten verbonden worden met ‘een’ internet verbinding. Al is het de hotspot van je telefoon als je eigen wifi er even mee ophoudt? Geen probleem. Even verbinden en gaan met die banaan!. Een kind kan de was doen zeggen we altijd.

Hoofdterminals en handterminals

De hoofdterminal kan een tablet of Windows touchscreen zijn en  plaatst u op de bar of hangt u aan de muur met verkrijgbare ophangbeugels. Op de hoofdterminal kunt u net zoals op de handterminals de kassa besturen.

De handterminals geeft u aan uw obers, zij kunnen met de eenvoud van een minimaal aantal klikken bestellingen van uw klanten invoeren met slechts één hand waardoor zij de andere hand vrijhouden voor bijvoorbeeld een dienblad of een schoonmaak doek.

Alle moderne telefoons en tablets kunnen gebruikt worden. Desnoods gebruikt u tijdelijk de toestellen van uw personeel.

Voor alle toestellen geldt wederom: “Als je maar WIFI hebt”. Of sterker nog: “Als je maar internet hebt”. Want de kassa werkt ook prima op uw SIM kaart internet. Mocht u een groot terras hebben maar geen goed wifi bereik? Gebruik dan uw eigen telefoon met SIM kaart en neem zo bestellingen op. Het is écht zo makkelijk.

Printers en kassalades / geldlades

Om uw bar en keukenbonnen te printen is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op printers. Daarom hebben we er voor gekozen levenslange garantie te geven op printers die bij ons zijn gekocht.

De printers zijn volledig wifi en kunnen al werken met een zwak signaal. Let op! “Dus Geen netwerkkabels meer trekken door uw zojuist gepleisterde plafond!”. Alleen de stroomstekker in het stopcontact. Verbinden met (desnoods) de WIFI van de buren en klaar!

Er kan per printer een geldlade gekoppeld worden. In het online beheersysteem kunt u aangeven of u de lade automatisch wilt openen bij het afrekenen van een contante betaling.

Netwerk WiFi-router

Een stabiel WIFI netwerk heeft uiteraard wel de voorkeur. Vaak volstaat het modem in uw meterkast. Maar als de locatie over meerdere verdiepingen beschikt of een keuken die ver weg is kunnen wij helpen met het inrichten van uw WIFI netwerk. We kunnen dan een passende en voordelige oplossing verzinnen.

Heb je een vraag? Of wil je een demo?

Wilt u graag meer informatie, een offerte aanvragen of een demonstatie van ons kassasysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zoeken samen met u naar de beste en voordeligste oplossing voor uw horecagelegenheid. Ook voor evenementen en strandtenten is een horeca bestelsysteem van Tilli Kassa een uitermate geschikte en veilige oplossing!

  • Alles handig in de cloud
  • 24/7 telefonisch of WhatsApp support.
  • Werkt op elk apparaat
  • QR menukaart
  • En meer...!

Neem contact op