Het horeca kassasysteem van Tilli Kassa – compleet, makkelijk, en betaalbaar!

Maak gebruik van een intuïtief en innovatief horeca kassasysteem van Tilli kassa! Voor elke horecaonderneming bieden wij een perfect passend kassasysteem die vanaf alle Apple en Android apparaten bediend kan worden. 

horeca kassa, horeca software, kassasysteem horeca, restaurant

Over Tilli Kassa

Ons horeca kassasysteem is optimaal afgestemd op al uw wensen als ondernemer, en is zeer eenvoudig in gebruik, zodat iedereen het systeem kan bedienen. Het Tilli Kassa horeca bestelsysteem is ontwikkeld voor én door Nederlandse ondernemers, waardoor het systeem perfect is afgestemd op de behoeften vanuit de horeca.

Het horeca afrekensysteem werkt op basis van een lokale mini server, die verbonden is met de apparaten en de Cloud. Zorg voor meer omzet en klanttevredenheid met één van onze pakketten! Zo kunt u kiezen voor ons basispakket, compleet pakket of maximaal support pakket. Tevens kunt u op elk gewenst moment het pakket uitbreiden, zodat het kassasysteem met uw onderneming meegroeit!

Waarom Tilli Kassa?

 • Mogelijkheid tot koppeling met thuisbezorgd.
 • Tilli Kassa werkt met eigen wifi printers. Je kunt ze op elke wifi aansluiten, levenslange garantie. Printer kapot? Je krijgt van ons een nieuwe.
 • Werk volledig in de cloud. Geen server meer in de meterkast. Een tablet en een printer zijn in principe voldoende om een volledige kassa te draaien.
 • Tot maximaal 100 toestellen te koppelen.
 • 24/7 telefonisch of WhatsApp support.
 • Werkt op elk merk en model tablet of telefoon of pc, ook door elkaar.
 • QR menukaart – Klanten kunnen rechtstreeks bestellen met hun eigen telefoon, waarna de bestelling direct in de kassa komt, wordt geprint op de juiste printers en de omzet automatisch wordt verwerkt.
 • Mogelijkheid om uit te breiden met een eigen bezorg/ afhaal website in eigen huisstijl, binnen één dag actief!
 • Corona-proof reserveringssysteem. Plaats een reserveringsformulier op uw eigen website en ons systeem zorgt ervoor dat uw restaurant zo vol mogelijk geboekt wordt onder de huidige corona wetgeving.
 • Urenregistratie voor personeel is inbegrepen.

Geen gedoe, neem bestellingen op in een handomdraai

Met Tilli Kassa heeft u geen gedoe meer met complexe en ingewikkelde kassasysteem software, maar een gebruiksvriendelijk horeca kassasysteem, dat is de kracht van Tilli kassa!

Als handterminal voor het personeel gebruikt u een iPad of iPhone, waarmee deze heel gemakkelijk en snel in een handomdraai bestellingen op kunnen nemen. Hierdoor houden ze tijd over om meer aandacht aan te klant te geven.

Naast de bediening via tablets en smartphones, biedt ons systeem u inzicht op de werkvloer. Zo kunt u met één druk op de knop zien in het tafelnummeroverzicht welke tafel al een tijdje niet geholpen is en welke tafels er nog vrij zijn.

Ook kunnen klanten die snel een kopje koffie komen drinken bij u op het terras deze zelf heel gemakkelijk en snel zelf bestellen en betalen door middel van het scannen van de QR code.

Voor het gebruik van ons horeca bestelsysteem is geen training vereist, en wanneer u zelf handig bent met het aansluiten van een netwerk, kunt u het zelf in no-time installeren!

Heb je een vraag? Of wil je een demo?

Wilt u graag meer informatie, een offerte aanvragen of een demonstatie van ons kassasysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zoeken samen met u naar de beste en voordeligste oplossing voor uw horecagelegenheid. Ook voor evenementen en strandtenten is een horeca bestelsysteem van Tilli Kassa een uitermate geschikte en veilige oplossing!

 • Alles handig in de cloud
 • 24/7 telefonisch of WhatsApp support.
 • Werkt op elk apparaat
 • QR menukaart
 • En meer...!

Neem contact op